nieuwsbrief
Geef u op!
zoeken
Zoeken!

Producten

Een glazen schuifwand is de perfecte oplossing om beschermd tegen de regen en wind te genieten van uw vrije uitzicht de tuin in.

Lees meer

Geniet van het buitenleven, breid uw woonruimte uit. Met de overkapping van Erhardt kunt u alle 4 de seizoenen van uw tuin genieten

Lees meer

Controleer de warmte met een sfeervol zonnescherm. Leverbaar met een uitval van 3,5 meter, elektrisch of handbediend. Zelfs met een windsnelheidsmeter; bij hevige rukwinden rolt het scherm zich automatisch op!

Lees meer

Eindeloos genieten van uw terras. Deze unieke zonwering beschermt u tegen zon, regen en wind. Dus het hele jaar door genieten! De maximale maat is 6.5 x 5.1 meter uitval. Dit is mogelijk door de stevige constructie.

Lees meer

De plisséhordeur, de oplossing als het gaat om insecten buiten de woning te houden. Een mooie effectieve oplossing en nagenoeg bij alle deuren en puien toepasbaar.

Lees meer

Zonwering op zijn best: de screen. Verkrijgbaar in vele dessins. Geen inkijk naar binnen maar wel makkelijk naar buiten kijken. Wat niet iedereen weet: reflecteert tot wel 90% van zonlicht en warmte. Kijk bij -referenties- voor verschillende voorbeelden.

Lees meer

Bij een rolluik denkt u misschien gelijk aan inbraakpreventie. Klopt, het is de oplossing tegen inbraak. Maar ook het verduisteren, koel houden en warm houden van de ruimte verzorgt een rolluik. En niet te vergeten een geluid isolerende werking.

Lees meer

voorbeelden

Producten (3)

Heeft u vragen over één van onze producten of wilt u contact met ons opnemen?

Bel ons op: 06 233 630 85, of mail naar: info@ZonweringLingewaard.nl

Copyright © 2024 Zonwering Lingewaard
Ontwerp & Realisatie: GemakkelijkOnline

Home  |  Wie zijn wij  |  Producten  |  Referenties  |  Foto's  |  Contact